Akik Pszichowellnesszel igyekeznek megszabadulni súlyfölöslegüktől, sokszor kifogásolják, hogy koratavasszal nincs is gyümölcs. Való igaz, hogy mifelénk nincs annyi mint ősz elején, de azért van még a tavalyiból, s van még aszalt gyümölcs is és csonthéjas. No, ezekből lehet egy jó salátát készíteni, hogy annak is az legyen az érzése, hogy ételt evett, aki még mindig nem tekinti a gyümölcsöt ételnek.
Elkészítési idő: 10 perc. Gyümölcsnapi ebédre ajánljuk, de akár vacsorára is fogyasztható.
1 alma, 1 körte, 1 narancs, negyed banán, néhány szem mazsola, darabosra aprított dió, ízlés szerint.
1. A narancsot meghámozzuk, fehér hártyáitól megtisztítjuk, cikkekre szedjük, majd kockára vágjuk.
2. Az almát és a körtét megmossuk, négybe vágjuk, magházukat kivágjuk, majd tetszés szerint felaprítjuk.
3. A feldarabolt gyümölcsöt egy tálacskába tesszük, összeforgatjuk, a tetejére tesünk néhány banánkarikát, megszórjuk mazsolával és darabosra aprított dióval.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése